Bømlafjordtunnelen er nå åpen

Artikkelen er over 1 år gammel

Det tok nesten to timer å reparere skilt som hang ned mot veibanen. For å reparere det trengte Vegvesenet hjelp.

DEL

E 39: – Tunnelen er nå åpen igjen. Vi fikk fikset skiltet i samarbeid med brannvesenet, forteller Kristian Fauskan, vaktoperatør i Vegtrafikksentralen.

Han roser brannvesenet for innsatsen. Skiltet som var løst i bunnen av tunnelen var så høyt oppe, at de trengte hjelp. Etter en time og femti minutter ble den åpnet igjen.

– Vi hadde problemer med å komme oss opp i høyden, men nå er begge retninger åpne, sier Fauskan.

– Stord brannvesen gjorde en enestående innsats, legger han til.

Stengt i begge retninger

Helene Strand, operasjonsleder i Sør-Vest politidistrikt, opplyste tidligere i dag om at det ikke var snakk om noe dramatisk.

– Vegtrafikksentralen har gitt beskjed om at det vil ta cirka en time før skiltet er reparert og tunnelen kan åpnes igjen. Vi har en patrulje på stedet nå, sa Strand.

Idar Sangolt, vaktoperatør i Vegtrafikksentralen, opplyste om at det var snakk om et skilt som hang ned mot veibanen. De hadde entreprenører på stedet.

– Det er utvisst hvor lang tid det vil ta, vi holder på å reparere skiltet nå. Vi håper selvfølgelig på snarlig åpning, sa han den gang.

– Ettersom det er ferietid regner jeg med at det er en god del som står i kø. Hvor mye det er snakk om, kan ikke jeg svare på, la han til.

Artikkeltags