Arne-Christian Mohn ønsker gjenvalg

STILLER SEG TIL DISPOSISJON: Arne-Christian Mohn (AP).

STILLER SEG TIL DISPOSISJON: Arne-Christian Mohn (AP). Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Kommunevalget er i september 2019, og Arne-Christian Mohn tar gjerne en ny runde som toppkandidat for Haugesund Arbeiderparti.

DEL

HAUGESUND: Arne-Christian Mohn kan bli gjenvalgt som ordfører i Haugesund. Dette opplyser nominasjonskomiteens leder, Alf Anvedsen, i en pressemelding fra Haugesund Arbeiderparti.

Valget er i september 2019, men i november i år skal nominasjonskomiteen ha klar forslag til valgliste. Valglisten skal vedtas av nominasjonsmøtet i partiet i november.

I pressemeldingen står det også at det er en vitaminsprøyte for dem med et ja fra Mohn.

Ingeborg Skjølingstad er gruppeleder i inneværende periode, hvilket også innebærer å holde koalisjonen av sju partier samlet. Hun stiller seg ikke til disposisjon for en ny periode.

Dermed må nominasjonskomiteen finne en ny kandidat til andreplassen på valglisten. «Vi har flere gode kandidater som kan bekle den posisjonen. Nå skal vi bruke tid og gå gjennom en prosess for å velge ut den beste» står det blant annet i pressemeldingen.

De to toppkandidatene skal ha med seg 50 kandidater til. Også denne jobben har startet.

Den viktigste jobben for en samlet koalisjon med Arbeiderpartiet i førersetet har vært å få orden i økonomien. Her har Haugesund kommune lykkes, mener Ap. Det blir rom for større handlefrihet i neste periode, og styreleder Liv Auestad forteller at Haugesund Arbeiderparti har kommet i gang med partiprogrammet for 2019–2023.

– Det blir rom for flere tiltak innen næringsutvikling, velferd, opplæring og kultur, sier Auestad.

Artikkeltags