– Det er en frihet å jobbe på fjellet

Haukeliseter fjellstue: Avtroppende kjøkkensjef, Allan Nielsen, sammen med Jessika Svensson.foto: Veronika Sund

Haukeliseter fjellstue: Avtroppende kjøkkensjef, Allan Nielsen, sammen med Jessika Svensson.foto: Veronika Sund

Jessika Svensson er ny kjøkkensjef på Haukeliseter fjellstue. Hun overtar for Allan Nilsen.

DEL

Ny kjøkkensjef:HARDANGER FOLKEBLAD: Det opplyser Haukeliseter fjellstue i en pressemelding.

«Jessika Svensson overtok rollen som kjøkkensjef ved nyårsskiftet, mens tidligere kjøkkensjef, Allan Nielsen, har takket for seg og søker nye utfordringer innenfor kokkeyrket ved Sanderstølen i Valdres. De to siste månedene før skiftet har disse to lederkokkene jobbet side om side på kjøkkenet for å sikre en mest mulig glidende overgang», skriver Haukeliseter fjellstue.

Svenson er ikke noe ukjent fjes på Haukeli, da hun tidligere har jobbet på fjellstua i perioden 2011 til 2015.

De siste årene har hun hatt tilholdssted i den svenske fjellheimen ved Kvikkjokk fjällstation.

– Det er en frihet å jobbe på fjellet. Man får tilgang på så mange bra produkter fra små leverandører. Riktignok må man jobbe litt for å finne dem, men når man først har kontaktene, så er de gode å ha, sier den nye kjøkkensjefen på Haukeliseter i pressemeldingen.

I tillegg til å fremme lokale matleverandører, ønsker Jessika å satse på å minske matsvinnet, noe som er en stor utfordring i restaurantbransjen.

Rettene skal også ha som mål å vise fram og løfte de lokale råvarene, melder Haukeliseter fjellstue.

DENNE SAKEN ER HENTET FRA HARDANGER FOLKEBLAD

Artikkeltags