HANDEL: Eieren og medarbeidere i Mix Videokjelleren Åkra Prisen mottok prisen da den ble delt ut ved Norsk Tippings handelskonferanse i Oslo tirsdag denne uken.

– Veldig uventet og kjempekjekt, sier Geir Walland, eier av Mix Videokjelleren Åkra.

Norsk Tipping deler en gang i året ut priser til kommisjonærene som etter ulike kriterier betegnes som «de aller beste».

Ifølge Norsk Tipping er konkurransen hard. De mener det er mange flinke folk som gjør en god jobb som Norsk Tippings salgsledd over hele landet.

Mix Videokjelleren Åkra vant prisen som Årets servicehandel, etter tøff konkurranse med Gyda Sjøsiden kiosk i Mosjøen og Mix CC i Drammen.

Norsk Tippings jury sier blant annet dette om Mix Videokjelleren:

Kiosken har en flott spillavdeling hvor kundene kan slå seg ned for å studere de gode objektene, diskutere med kunder og ansatte eller spille Multix. De ansatte i kiosken har et høyt kunnskapsnivå om varegruppen spill, og tilbyr kunden det lille ekstra. Kommisjonæren er flink til å bruke sosiale medier, deler med andre, deltar på alle konkurranser og gjennomfører alle kampanjer på en veldig god måte.

Det var eier Geir Walland som mottok prisen på vegne av vinneren:

– Vi synes det var stort å bli nominert, så det å vinne prisen for årets servicehandel var veldig uventet og kjempekjekt, sa Geir Walland.

Han takket også de ansatte for innsatsen og arbeidet som har resultert i at bedriften får serviceprisen.

Direktør for Kunde og marked Thorbjørn A. Unneberg i Norsk Tipping kaller den årlige handelskonferansen og prisutdelingene som en festdag.

– Vi gjør stas på de beste representantene for Norsk Tipping i norsk handel. Med tusenvis av kundemøter hver eneste dag står kommisjonærene for en svært stor andel av vår synlighet. For én og en kvart million av våre kunder er det den lokale kommisjonæren som er Norsk Tippings ansikt i hverdagen. Det er en stor og viktig jobb og derfor er det en stor glede for oss å sette litt ekstra pris på de aller beste, sier Thorbjørn A. Unneberg i Norsk Tipping.

De øvrige av årets prisvinnere er:

  • Årets kommisjonær: Obs! Horisont, Åsane
  • Årets dagligvarebutikk: Kiwi Lunde, Nome
  • Årets kremmer: Narvesen Tuvensenteret, Notodden
  • Årets kjede: Obs!