Trafikkulykke i Sauda

Artikkelen er over 1 år gammel

Klokken 09.51 fikk politiet inn en melding om en trafikkulykke i Sauda.

DEL

SAUDA: – En gutt skal være påkjørt. Ukjent skadeomfang, skriver Politiet i Sør-Vest på Twitter.

Da Haugesunds Avis tok kontakt med operasjonssentralen rundt klokken 10.15 ble det opplyst om at politiet var på vei til stedet.

– En gutt på 12 år er påkjørt av en bil og havnet under bilen. Ukjent om han er blitt overkjørt av bilens hjul eller ei. Han er i ambulanse på vei til Haugesund sykehus. Hans mor er sammen med ham, skriver politiet på Twitter klokken 10.40.

– Skadeomfanget er ukjent, da han var på vei til sykehuset da patruljen kom frem, heter det videre.

Patruljen vil nå avhøre vitner og ta seg av bilfører, meldes det. Det arbeides med å få oversikt over hendelsesforløpet.

– Skadeomfanget er fremdeles ukjent, men gutten var våken og orientert. Han ble transportert videre med luftambulansen og kjørt til Stavanger universitetssykehus, skriver Politiet i Sør-Vest klokken 11.25.

Operasjonsleder Helene Strand i Sør-Vest politidistrikt formidler at de forløpig ikke vet noe mer om årsaken til ulykken.

– Vi har ikke fått tilbakemelding fra patruljen ennå. De er opptatt i avhør med bilfører og vitner, sier operasjonsleder Strand til Haugesunds Avis klokken 11.30.

Rett over halv ett melder Politiet i Sør-Vest at det er et fotgjengerfelt like ved, men det er usikkert om gutten var i det eller ikke.

– Bilfører, en kvinne i 80-årene, er avhørt. Førerkortet hennes er beslaglagt etter ordre fra jourhavende jurist. Patruljen tar nå vitneavhør, skriver politiet.

– Ulykken skal ikke skjedd i fotgjengerfeltet. Uvisst hva som har vært selve hendelsesforløpet, melder Politiet i Sør-Vest klokken 12.50.

Artikkeltags