Liadal innstilt til ny stortingsperiode

TOPP 5: Fra venstre Julia Wong, Torstein Tvedt Solberg, Hadia Tajik, Hege H. Liadal og Øystein L. Hansen. Foto: Daniel Rayner/Rogaland Arbeiderparti

TOPP 5: Fra venstre Julia Wong, Torstein Tvedt Solberg, Hadia Tajik, Hege H. Liadal og Øystein L. Hansen. Foto: Daniel Rayner/Rogaland Arbeiderparti

Artikkelen er over 2 år gammel

110 AP-delegater fra Rogaland stemte lørdag frem sine kandidater for neste års stortingsvalg. Hadia Tajik (33) fra Sandnes er toppkandidat. På de neste plassene finner vi Torstein Tvedt Solberg (31) fra Stavanger og Hege Haukeland Liadal (44) fra Haugesund.

DEL

HAUGESUND: De tre toppkandidatene ble enstemmig vedtatt på nominasjonsmøtet som ble holdt på Scandic Maritim i Haugesund.

Dermed er Hadia Tajik tilbake som representant for Rogaland, noe hun setter stor pris på.

– Takk for at jeg får komme hjem. Jeg er stolt over å få representere det fylket som står for mye av verdiskapingen og kompetanseutviklingen i landet vårt. Sammen med alle de andre stortingskandidatene og hele det store laget som Rogaland Arbeiderparti er, så skal vi nå kjempe for et regjeringsskifte. Vi trenger en regjering som forstår industrien, og som legger til rette for at det blir skapt nye arbeidsplasser for fremtida i regionen vår, sier Tajik.

Går for ny periode

Nordfylkets kandidat Hege Haukeland Liadal lover å jobbe knallhardt de neste månedene for at Jonas Gahr Støre skal bli ny statsminister og at gjengen fra Rogaland Ap skal bli størst mulig.

– Nå starter kampen for å vinne valget for en bedre situasjon for de arbeidsledige, for industrien og  for en mer solidarisk politikk, sier Liadal til Haugesunds Avis.

Skulle det blir plass til flere enn de tre toppkandidatene på Stortinget neste høst så er Øystein Langholm Hansen (59) fra Stavanger, Julia Wong (19) fra Sandnes og Tom Kalsås (30) fra Gjesdal de neste navnene på lista.

Artikkeltags