25 utstillere på Indre kai i helgen

KLAR FOR PUBLIKUM: Odd-Steffen Garvik er ansvalig for arrangørstaben rundt Haugesund Båtmesse i helgen. Arkivfoto: Ane Undhjem

KLAR FOR PUBLIKUM: Odd-Steffen Garvik er ansvalig for arrangørstaben rundt Haugesund Båtmesse i helgen. Arkivfoto: Ane Undhjem Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Denne helgen arrangeres Haugesund Båtmesse for niende gang. 25 utstillere fra hele Vestlandet kommer til Indre Kai, og har med seg alt fra små joller til store drømmebåter.

DEL

HAUGESUND: Ansvarlig for Haugesund Båtmesse, Odd-Steffen Garvik, forteller at det er lagt ut over 100 meter med flytebrygger i Smedasundet, for å gi plass til de 70 båtene som skal stilles ut.

– Vi har hatt som mål å samle et stort utvalg båter, sånn at de fleste skal finne noe av interesse. Utstillerne viser frem daycruisere, praktiske bruksbåter, seilbåter og store cabincruisere, men også små landstedsbåter for den yngre garde, vannscootere og skjærgårdsjeeper, sier Garvik.

Fint vær

Torsdag kveld og fredag formiddag gjøres de siste forberedelser før messen åpnes.

Det er gratis inngang og messen vil være åpen fredag til og med søndag. Meteorologene har i tillegg meldt nydelig vårvær både lørdag og søndag.

For båtbransjen har messen blitt en viktig del av starten på båtsesongen.

Flere forhandlere har halt i land større salg under båtmessen i Haugesund gjennom årene.

Eget seminar

Nytt av året er at Haugesund Båtmesse inviterer til et eget regattaseminar for juniorseilere.

Det er Thomas Nilsson som er ansvarlig for seminaret, som er for seilere, foreldre og trenere fra hele Vestlandet. 

Nilsson er blant Norges mest profilerte og meritterte storbåtseilere, de siste årene som skipper på Wolfpack Racing. Han er også en av landets mest aktive kjølbåtseilere med en rekke nasjonale og internasjonale medaljer. I tillegg er han nå pappa til to jenter som seiler Optimist-jolle.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken