Biltyver krasjet tre biler – politiet leter etter en fjerde

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Politiet er på jakt etter en hvit Toyota pickup i Bergen etter at fire biler ble stjålet på et anleggsområde. De tre andre bilene er funnet.

DEL

BERGEN: Innbruddet skjedde i en arbeidsbrakke på anleggsområdet til utbyggingen av E39 ved Siljustøl i Bergen. Politiet fikk melding om hendelsen 7.25 lørdag morgen.

Tyvene stjal med seg nøkler til flere arbeidsbiler. To av bilene ble funnet skadd etter å ha krasjet rundt en tunnel i området.

– To av bilene ble funnet igjen der inne, og var flyttet ganske langt da området er stort. Begge var skadd, en i front og den andre langs siden, sier operasjonsleder Stein Rune Halleraker ved Vest politidistrikt til Dagbladet.

Den tredje bilen ble funnet krasjet i Fleslandsvegen ved Sletten og meldt fra om før politiet visste om innbruddet.

– Kvart på seks fikk vi melding om en trafikkulykke, da visste vi ikke om innbruddet og kunne ikke finne eier på bilen, sier Halleraker.

Ingen personer er blitt funnet, og det er ikke tegn til at noen har blitt skadd. Politiet jakter den siste bilen, og rundt klokken ti lørdag skriver de i en Twitter-melding at de søker etter en hvit Toyota Hilux pickup, som er merket med «Implenia».

Halleraker sier til VG at ingenting tyder på at noen har blitt skadd.

Det er foreløpig ingen mistenkte i saken, og det er ikke klart hvor mange som skal være involvert. Politiet ønsker tips fra publikum.

Artikkeltags