Gå til sidens hovedinnhold

Til sykehus etter elbil-velt på E 39

Artikkelen er over 2 år gammel

Nødetatene rykket ved 20.20-tiden tirsdag ut til Ognøy i Bokn etter melding om brann i en elbil. Den kvinnelige føreren (18) av bilen ble sendt til sykehus med lettere skader.

BOKN: Politiet opplyste at bilbrannen var på E 39 ved Kårstø, men Haugesunds Avis-lesere som sto i kø på stedet, kunne opplyse at trafikkuhellet hadde skjedd på Ognøy.

– Vi har fått melding om bil som står i brann. Nødetatene er på vei, het det i meldingen.

Sperrer begge veibanene

Litt senere var brannvesenet etter sigende i gang med slukking.

– Brannvesenet er på stedet. Det er snakk om brann i en elbil og de som var i bilen har tatt seg ut på egenhånd, kunne politiet fortelle.

Onsdag morgen forteller imidlertid innsatsleder brann i Tysvær og Bokn, Ole Jonny Espevold, at det aldri brant i bilen, slik politiet opplyste om.

– Nei, det har aldri vært flammer i denne bilen. Det kan ha kommet noe røyk fra airbagene i bilen, men vi har ikke slukket noe, kun sikret at det ikke skulle ta fyr, sier Espevold.

Politiet opplyste ved 20.40-tiden av E 39 var sperret i begge retninger.

– Bilen har veltet og sperrer veien i begge retninger. Bilberging er på vei. Det har vært en person i bilen som er oppegående, men blør noe fra ansiktet, meldte Sør-Vest politidistrikt på Twitter.

Sendt til sykehus

– Kvinnen som kjørte bilen er på vei til sykehus med ambulanse. Det er startet undersøkelser på stedet for å fastslå årsaken til ulykken. Ingen andre biler skal være involvert, melder politiet.

Opplysninger på stedet kan tyde på at bilen har kommet utenfor vegskulderen og mistet kontrollen. Bilen kjørte nordover på E39 og det er store materielle skader på bilen.

Ved 21.15-tiden var bilen fjernet og veien i ferd med å bli åpnet igjen.

Kommentarer til denne saken