Dette er den nye sjefen i Hagland Finans

LEDERE: Her er Jostein Aksdal flankert av nestleder Lillian Grønnestad og tidligere leder Lasse Jackman.

LEDERE: Her er Jostein Aksdal flankert av nestleder Lillian Grønnestad og tidligere leder Lasse Jackman. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Jostein Aksdal har gått fra Tveit Regnskap til Hagland Finans.

DEL

HAUGESUND: I Tveit Regnskap var Aksdal leder for rådgivning, men har hatt andre lederstillinger innen finans og offentlig sektor, opplyser Hagland Finans i en pressemelding.

– Når valget falt på Jostein Aksdal, er det fordi han har en god kombinasjon av personlige egenskaper, motivasjon, allsidig erfaring, strategiske egenskaper, god markedsforståelse og god digital forståelse. Han matcher dermed godt Hagland Finans sine behov og ambisjoner inn i framtiden, sier styreleder i Hagland Finans, Arne Wendelbo Aanensen i meldingen.

Aksdal er 41 år.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven og samarbeide med alle de dyktige medarbeiderne i firmaet. Hagland Finans er et lokaleid regnskapsbyrå med solide og langsiktige eiere som ønsker vekst og utvikling. Selskapet har en god posisjon og mange attraktive kunder. Sammen med våre ansatte og eiere ser jeg fram til å få lede utviklingen av selskapet inn i en stadig mer digital framtid, sier Aksdal i pressemeldingen.

Aksdal begynte i den nye jobben allerede 2. oktober. Tidligere daglig leder Lasse Jackman fortsetter i bedriften og skal også sitte i styret.

Hagland Finans AS omsatte for 15,1 millioner kroner i fjor, nesten helt likt året før. Resultat før skatt ble på en halv million. Selskapet eies av R.G. Hagland AS.

Artikkeltags