- Overraskende mange sorter fisk i Smedasundet.

FISKERE: Under fjorårets arrangement var det Vegard (t.v.) og Vetle Brekke fra Haugesund som prøvde fiskelykken.

FISKERE: Under fjorårets arrangement var det Vegard (t.v.) og Vetle Brekke fra Haugesund som prøvde fiskelykken. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Lørdag kan familiens yngste få låne alt som trengs for å fiske på Indre kai.

DEL

HAUGESUND: Det er tredje gangen Fiskesommer arrangeres på Indre Kai. Lørdag 2. juni mellom 12 og 14.30 skjer det igjen.

Bak gratisarrangementet står Haugesund og Omegn Jeger- og Fiskerforening (HOJFF), som stiller med arrangører, fiskeutstyr og redningsvester. Barna kan også ta med eget utstyr.

- Artsmangfoldet i Smedasundet er overraskende stort, og variasjonen i størrelse på fisken likeså, skriver nestleder i HOJFFs fiskeutvalg Ellen Marie Hagevik i en pressemelding.

DISSE MØTER DU:  Fiskesommer er i regi av  Haugesund og Omegn Jeger- og Fiskerforening (HOJFF). Nestleder i HOJFFs fiskeutvalg Ellen Marie Hagevik og Åge Wee, leder i Slettaa dykkerklubb.

DISSE MØTER DU: Fiskesommer er i regi av Haugesund og Omegn Jeger- og Fiskerforening (HOJFF). Nestleder i HOJFFs fiskeutvalg Ellen Marie Hagevik og Åge Wee, leder i Slettaa dykkerklubb. Foto:

Premier til alle

Det er ingen forhåndspåmelding på arrangementet og alle får premier.

- Det er alltid kjekt å få fisk, men det viktigste er å prøve. Derfor vanker det også premier til alle barn som fisker, enten det blir fangst eller ikke, står det i pressemeldingen.

Arrangementet på Indre kai er en av 217 arrangementer over hele landet og arrangementene pågår mellom 1. juni og 19. august.

Tidligere ble det arrangert i Eivindsvatnet, men Prosjekt Smedasundet er hovedårsaken til at Fiskesommer ble flyttet fra Eivindsvatnet til Indre kai.

- Vi er så heldige at Slettaa Dykkerklubb er med i år også, både med stand og den populære fiskekummen, opplyser HOJFF.

Artikkeltags