Clas Ohlson tilbakekaller Coline vannkoker

Clas Ohlson oppfordrer alle kunder som har kjøpt Coline vannkoker før 17. juli 2019, om ikke å bruke produktet og lever det tilbake til nærmeste Clas Ohlson butikk.

Clas Ohlson oppfordrer alle kunder som har kjøpt Coline vannkoker før 17. juli 2019, om ikke å bruke produktet og lever det tilbake til nærmeste Clas Ohlson butikk. Foto:

Det svenske handelsforetaket Clas Ohlson tilbakekaller Coline vannkoker kjøpt før 17. juli 2019.

DEL

FORBRUKERSTOFF: I en pressemelding skriver Clas Ohlson at de har mottatt meldinger om at håndtaket kan løsne på produktet Coline vannkoker (artikkelnummer 44-3118-1, -2 og -3).

Hvis du har kjøpt Coline vannkoker før 17. juli 2019, ber nå selskapet alle sine kunder om ikke å bruke produktet og levere det tilbake til nærmeste Clas Ohlson butikk.

– Vi kjenner ikke til at svakheten ved vannkokeren har medfør personskader, men for våre kunders sikkerhet og for å unngå risiko tilbakekaller vi nå produktet, står det i meldingen.

Får pengene igjen

På nettsidene presiserer den internasjonale retailkjeden at produktsikkerhet alltid en topp prioritet for dem.

– Alle våre produkter er testet i henhold til lovbestemte krav og våre egne krav, som ofte er høyere enn hva loven krever. Ingen av produktene vi selger slippes på markedet om det ikke overholder gjeldende standarder og lovgivning. Til tross for dette har vi nå konstatert at vannkokeren som ble solgt før 17. juli ikke oppfyller kravene, står det.

Tilbakekallingen gjelder alle Coline vannkokere av modell under, som er solgt før 17. juli. Det vil si batchnumrene oppført under, som er tilgjengelige både under vannkannen og bunnplaten:

180771537
180971544
18121167672
18071142930

På kommende leveranser er feilen rettet opp og dekkes derfor ikke av tilbakekallingen. Kunder får pengene tilbake ved returner av varen i nærmeste Clas Ohlson butikk. Kvittering er ikke nødvendig, opplyser selskapet.

Artikkeltags