Mener de så gjest urinere på tre andre

DEL

POLITI: En mann i slutten av 20-årene ble i 03.00-tiden søndag tatt hånd om av politiet i Haugesund. Mannen var ute av stand til å ta vare på seg selv på et av utestedene på Indre kai.

Han skal ifølge vaktene ved utestedet ha urinert på tre andre gjester.

Vaktene skal ikke ha klart å hanskes med mannen for egen hjelp, og måtte derfor tilkalle en politipatrulje.

Urineringen på gjester er det søndag morgen en viss usikkerhet rundt, for politiet har ikke fått full klarhet i hva som faktisk skal ha skjedd.

– Det med urineringen har vi forsøkt å finne ut av. Det er vaktene som har meldt at mannen skal ha gjort dette, og at han også skal ha urinert på en vegg, opplyser vaktsjef Dan Magne Gaard ved Haugesund politistasjon.

Foreløpig er det ikke opprettet sak på den angivelige urineringen, men mannen har likevel overnattet i arresten.

– Han var overstadig beruset, og ble kjørt til legevakten for vurdering før han ble innsatt i arrest for natten, opplyser vaktsjef Dan Magne Gaard.

Samme sted har det overnattet tre andre menn.

– Fellesnevneren for de fire vi har i arresten er menn, alkohol og overstadig beruselse, sier vaktsjefen.

Den ene er en mann i midten av 60-årene som ble innbrakt fra et utested på Karmøy i 01.00-tiden. Han var ute av stand til å ta vare på seg selv. Politiet fant det ikke forsvarlig å sende mannen hjem. Etter en tur innom legevakten, bar det til en seng i politiets kjeller.

I tillegg ble en mann i midten av 50-årene tatt hånd om. Han ble plukket opp av en politipatrulje i Haugesund sentrum i 01.00-tiden, og må i tillegg til en ufrivillig natt i arresten regne med et forelegg for ordensforstyrrelse.

Artikkeltags