DeepOcean og Level Personal går sammen om nytt selskap

NYETABLERING: Torsdag signerte DeepOcean og Level Personal avtale om nytt selskap. F.v. Daglig leder i Level Personal, Tor Arne Egeland, daglig leder for det nye selskapet Level Offshore, Karl Magnus Minge og styreleder i Level Group og Level Personal, Helge Stava.

NYETABLERING: Torsdag signerte DeepOcean og Level Personal avtale om nytt selskap. F.v. Daglig leder i Level Personal, Tor Arne Egeland, daglig leder for det nye selskapet Level Offshore, Karl Magnus Minge og styreleder i Level Group og Level Personal, Helge Stava. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Level Offshore heter selskapet som skal leie ut personalressurser til offshorebransjen og det marine markedet.

DEL

HAUGESUND: Level Personal har det siste året hatt mange oppdrag for DeepOcean, som er en av deres viktigste samarbeidspartnere. Nå formaliseres dette samarbeidet ytterligere gjennom Level Offshore.

Torsdag ble det signert en aksjonæravtale mellom DeepOcean og Level Personal, som vil eie 50 prosent hver av det nye selskapet. 

Muligheter også i utlandet

Kjernevirksomheten vil være utleie av personalressurser til offshorebransjen og det marine markedet, og hovedkontoret skal ligge i Levelbygget. Ifølge en pressemelding ser også selskapet på muligheten for å opprette datterselskap av Level Offshore utenfor landegrensene.

Daglig leder i selskapet blir Karl Magnus Minge med over 25 års erfaring innenfor Offshore-bransjen både nasjonalt og internasjonalt. Minge kommer fra stillingen som daglig leder for DeepOcean sin virksomhet i Brasil.

– Jeg gleder meg til å komme i gang. Dette blir både spennende og utfordrende, sier Minge til Haugesunds Avis.

Har hatt tanken i lang tid

Styreleder i Level Group og Level Personal, Helge Stava, ser store muligheter for det nye selskapet.

– Målet med Level Personal er å bli en totalleverandør innen rekruttering og bemanning. Gjennom opprettelsen av Level Offshore rigger vi oss for å betjene en viktig del av det lokale og nasjonale arbeidsmarkedet, sier Stava i en pressemelding.

Han får følge av CFO i DeepOcean, Kjetil Ramstad.

–  Dette er et marked hvor vi har vært en aktør i mange år og vi inngår nå et samarbeid med Level for å sikre tilgang på personell med høy kompetanse og kvalitet. Det nye selskapet vil bli en nøkkelleverandør for oss, men det er også viktig for Level Offshore å vokse i andre segmenter hvor DeepOcean ikke er kunde, sier Ramstad.

Daglig leder i Level Personal, Tor Arne Egeland, mener dette er et naturlig utviklingssteg.

– Dette er noe vi lenge har hatt ambisjoner om å få til, og det er veldig stas at vi kan gjøre det sammen med en solid aktør som DeepOcean. De har lang erfaring fra dette markedet, så alt ligger til rette for at dette skal bli en suksess, sier Egeland.

Artikkeltags