Rabiat mann og en rekke slagsmål

Politiet har natt til søndag vært nødt til å roe gemyttene og ta hånd om flere tumulter.

DEL

POLITI: Like etter 01.30 søndag ble en mann i midten av 30-årene irettesatt av politiet. Mannen hadde kranglet med vakter på et utested, og ble som følge av aktiviteten bortvist fra sentrum.

På samme tid ble en annen mann i samme alder grepet av lovens lange arm i Haugesund sentrum. Årsaken var at han hadde slått til en vakt på et utested.

Også denne mannen i midten av 30-årene ble bortvist fra sentrum til søndag formiddag, etter at det var gjort avhør av vedkommende. Politiet har opprettet sak, og mannen kan dermed forvente ytterligere reaksjon fra politiet etter slaget mot vakten.

En time senere, klokken 02.22, var politiet på pletten igjen i Haugesund sentrum. Denne gangen var det to menn i begynnelsen av 30-årene som var involvert i munnhuggeri og fysiske tumulter. Begge ble bortvist fra sentrum.

Det oppsto disharmoni også i Kopervik, da to menn havnet i slåsskamp like etter 02.00. Politiet kom til stedet og fikk stanset det hele. Ingen av de to mennene ønsket å anmelde den andre, men begge ble bortvist fra stedet.

Også på Stord gikk det hardt for seg, der en mann i midten av 40-årene til slutt ble tatt hånd om av politiet og sendt i fyllearresten i Haugesund. Politiet var i forkant blitt tilkalt for å ta seg av mannen. I tillegg til å være sterkt beruset hadde mannen en framferd som betegnes som rabiat.

Ingen av tilfellene av slag og slåssing skal etter det politiet har loggført endt med fysiske skader eller legevaktbesøk.

– Vi er til stede i gatene og det ser ut til at politiet har tatt hånd om tilfellene før de har eskalert, sier vaktsjef Nina Fagerland på Haugesund politistasjon.

I tillegg til den rabiate mannen i 40-årene fra Stord, har politiet hatt en mann i slutten av 50-årene på overnatting i arresten. Sistnevnte ble hentet inn fra Håvik-området i natt, fordi han var beruset og ute av stand til å ta vare på seg selv.

En mann i Haugesund måtte også få hjelp av politiet i løpet av natten. Mannen var så beruset at politiet tok ham med til legevakten. Deretter ble han fraktet til sykehus for overnatting der.Artikkeltags