Kvelertak og mye uro på nattklubb

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

POLITI: Stemningen har vært høy og amper blant enkelte av gjestene på Lille Blå i Haugesund natt til søndag. Utestedet er eneste nattklubb med adgang for 18-åringer i byen.

Uroen i helgen medførte at politiet ble tilkalt første gang like over midnatt. Deretter hadde ordensmakten flere oppdrag på nattklubben.

– Først tok de hånd om en gutt i slutten av tenårene. Han framsto som ruset, av annet enn alkohol, opplyser vaktsjef Kari Rørtveit ved Haugesund politistasjon.

Vakter ved nattklubben hadde observert vedkommende og tilkalte politiet. Etter avhør ble vedkommende dimittert.

Deretter ble det grunn til å ta seg av en annen, en mann i begynnelsen av 20-årene.

– Vi fikk melding om amper stemning. Mannen i 20-årene ble pågrepet etter at han skal ha tatt kvelertak på en av vaktene på Lille Blå. Mannen ble satt i varetekt på politihuset, opplyser vaktsjef Rørtveit.

En annen ung gjest, ennå ikke fylt 18 år, ble på samme nattklubb tatt hånd om fordi han ikke kunne oppføre seg.

– Han var overstadig beruset. Han blir også anmeldt for forulemping av offentlig tjenestemann, sier vaktsjefen.

Siden gutten var under 18-år, ble han først fraktet til politihuset, der han ble til foreldrene ble kontaktet og fikk hentet sin håpefulle.

I tillegg fikk en mann i 30-årene en natt i arresten etter at han knuste og ødela en dør ved et ab byens hoteller. Knusingen fant sted i 02.00-tiden. Gjerningsmannen var ifølge politiet veldig beruset.

I Leirvik på Stord ble en kvinne i 30-årene tidligere på kvelden bortvist fra sentrum på grunn av ufin oppførsel og beruselse, melder Sør-Vest politidistrikt.

Artikkeltags