Haugesunds Avis øker i opplag

FORNØYD: Einar Tho.

FORNØYD: Einar Tho.

Haugesunds Avis' opplag har økt med 152 det siste året. Det viser ferske opplagstall fra Mediebedriftenes Landsforening (MBL).

DEL

HAUGESUND: – Det er veldig stas at stadig flere velger å abonnere på Haugesunds Avis. Jeg er stolt over det arbeidet mine kolleger hver dag legger ned for å lage journalistikk som er viktig i hverdagen til våre lesere. Vi har tatt en del grep for å være mer relevante for leserne. Dette har vært krevende, ikke minst når vi må velge bort ting vi gjorde før. Da er det ekstra gledelig at leserne gir oss gode tilbakemeldingene, og at flere abonnerer på Haugesunds Avis. Det er abonnentene som sørger for at vi kan lage mer journalistikk fra Haugalandet. Det er vi takknemlige for, sier ansvarlig redaktør Einar Tho.

Opplag godkjent etter MBLs beregningsmetode er nå 20.827. Det er en vekst på 0,6 prosent sammenlignet med andre halvår i 2018.

Haugesunds Avis øker opplaget

Øker digitalt

– Fortsatt leser veldig mange papiravisen, og den er viktig for oss, for leserne og for annonsørene. Samtidig er veksten digital. Der leser flere og flere mer og mer. Sist uke satte vi nye rekorder i antall abonnenter som logget seg på og leste minst én plussak. Folk slukte valgdekningen vår, og tirsdagen etter valget var over 15.300 abonnenter innlogget og leste minst én plussak. Og da snakker vi om faktisk lesing, ikke klikk. I snitt var over 13.300 abonnenter inne på h-avis.no og leste saker hver dag sist uke. Her har vi hatt en vekst på 40 prosent fra tilsvarende uke i fjor, sier Tho.

Beina legges ikke på bordet av den grunn.

– Nå skal vi jobbe beinhardt videre for å lage enda mer interessant, viktig og underholdende journalistikk fra Haugalandet, slår redaktøren fast.

Artikkeltags