Satsingen på Karmøy fortsetter – nå er Ine i gang

JOURNALISTER: Ruth Sunnanå Sveistrup, Marius Haugen og Ine Rossebø Knudsen jobber nå fra kontoret vårt i gågata i Kopervik. Det gjør også Gaute-Håkon Bleivik, før han byttes med Øystein Merkesvik.

JOURNALISTER: Ruth Sunnanå Sveistrup, Marius Haugen og Ine Rossebø Knudsen jobber nå fra kontoret vårt i gågata i Kopervik. Det gjør også Gaute-Håkon Bleivik, før han byttes med Øystein Merkesvik. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Tirsdag begynte Ine Rossebø Knudsen som journalist for Haugesunds Avis på Karmøy.

DEL

KJÆRE LESER: Det er nå fire personer som jobber ut fra vårt kontor på Karmøy. Ine Rossebø Knudsen (23) har vært i spaltene våre en del før, som vikar. Nå starter hun i et toårig engasjement som nyhetsjournalist, med Karmøy som hovedområde.

Ine er fra Haugesund. Hun har en bachelorgrad i kommunikasjon og medier fra Universitetet i Agder, og har også studert kommunikasjon på Hawaii Pacific University. I tillegg er hun i ferd med å fullføre en master innen studier av terrorisme ved University of East London.

Vi i Haugesunds Avis kjenner Ine som en dyktig, nøyaktig, velformulert og effektiv journalist, og vi er sikre på at hun kommer til å heve vår satsing på Karmøy ytterligere, til beste for alle avisleserne. Hun vil også inngå i turnusjobbing med hele regionen som arbeidsfelt.

Fra før er Ruth Sunnanå Sveistrup og Marius Amdal Haugen allerede i gang på Karmøy. Det er også vår nyhetsredaktør Gaute-Håkon Bleivik, men han går tilbake til sin ordinære rolle 20. mai.

Da er nok en nyansettelse, Øystein Merkesvik, operativ som reportasjeleder på karmøykontoret i Hovedgata i Kopervik. Merkesvik begynner i Haugesunds Avis 6. mai.

Artikkeltags