Overrakte sjekk til TV-aksjonen og oppfordret til å gå med bøsser

Fra venstre: Anine Kongshavn, Koordinator TV-aksjonen Karmøy, Cecilie Brekke Strand, Koordinator TV-aksjonen Haugalandet, Arne Valen, Kirkens Bymisjon, Helene Skeie Østhus, Næringslivs- og kommunikasjonsansvarlig Kirkens Bymisjon Haugalandet, Jarle Nilsen, Daglig leder Kirkens Bymisjon Ingrid Guddal, Fabrikksjef Hydro Karmøy Metallverk, Svein Oscar Vormedal, Fabrikksjef Hydro Karmøy Valseverk.

Fra venstre: Anine Kongshavn, Koordinator TV-aksjonen Karmøy, Cecilie Brekke Strand, Koordinator TV-aksjonen Haugalandet, Arne Valen, Kirkens Bymisjon, Helene Skeie Østhus, Næringslivs- og kommunikasjonsansvarlig Kirkens Bymisjon Haugalandet, Jarle Nilsen, Daglig leder Kirkens Bymisjon Ingrid Guddal, Fabrikksjef Hydro Karmøy Metallverk, Svein Oscar Vormedal, Fabrikksjef Hydro Karmøy Valseverk. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

– Dette er en nasjonal dugnad, så jeg oppfordrer alle våre ansatte til å delta som bøssebærere i sine lokalsamfunn, sa fabrikksjef Ingrid Guddal ved Hydro Karmøy da hun torsdag overrakte en sjekk på 100.000 kroner fra Hydro Karmøy til årets TV-aksjon.

DEL

KARMØY: Hvert år gir Hydros produksjonssteder i Norge 100.000 kroner hver til TV-aksjonen, totalt 1,1 millioner kroner.

Hydros produksjonsanlegg finnes i dag på Karmøy, Sunndal, Årdal, Høyanger, Sogn, Husnes, Røldal-Suldal, Rjukan, Magnor, Vennesla og Holmestrand. Dette gir engasjement og en lokal forankring til TV-aksjonens arbeid i store deler av Norge, skriver Hydro i en pressemelding.     

– Vi er glade for å kunne bidra til arbeidet med å skape et varmere og mer inkluderende samfunn. For Hydro er det viktig å være med, og motvirke utenforskap i Norge i dag. Dette er en nasjonal dugnad, så jeg oppfordrer alle våre ansatte til å delta som bøssebærere i sine lokalsamfunn, sier fabrikksjef  Ingrid Guddal ved Hydro Karmøy.

– TV-aksjonen er stolt og rørt over engasjementet som Hydro viser år etter år. Det er god gammeldags dugnadsånd og samfunnsansvar som det står respekt av, sier fylkeaksjonskoordinator for TV-aksjonen i Rogaland, Cecilie Brekke Strand. 

Livskraftige samfunn

Hydro er ikke bare en av verdens ledende aluminiumsprodusenter, men et selskap med sentrale verdier og en formålserklæring som handler om å være med å skape livskraftige samfunn.

– Både inkludering og samfunnsbygging er viktige verdier for Hydro som selskap, og det er derfor helt naturlig for oss å bidra inn til TV-aksjonen og Kirkens Bymisjons arbeid, sier Guddal i pressemeldingen.

Artikkeltags