Gå til sidens hovedinnhold

Knekt nese på byen

Artikkelen er over 4 år gammel

En 45 år gammel mann pådro seg knekt nese og kutt over det ene øyet da han møtte en 22 år gammel mann i Kopervik sentrum natt til søndag.

KARMØY: Klokka var like over 03 natt til søndag da de to barket sammen i Hovedgata i Kopervik.

Operasjonsleder Britt Jorunn Løvereide i Sør-Vest politidistrikt forteller at det eneste politiet vet hittil er at slagene falt ute i sentrumsgatene, ikke inne på et utested.

– Vi vet ikke noe om bakgrunn for slagsmålet ennå. 22-åringen har etter hendelsen sittet i kjelleren hos oss, og vil bli avhørt i løpet av søndagen. Vi trenger tolk for å avhøre ham, forteller Løvereide.

Mannen er ustraffet fra tidligere.

Kjent gjerningsmann

Litt tidligere på natten, nærmere bestemt like over midnatt, rykket politiet ut til en privatadresse i Skudeneshavn, der en person skal ha blitt lagt i bakken og slått i ansiktet.

Vedkommende ble lettere skadet. Mannen som er mistenkt for ugjerningen, var ikke til stede da politiet kom til stedet, men politiet kjenner navnet hans.

– Vi har opprettet sak, og kommer til å følge denne hendelsen opp, sier Løvereide.

For øvrig har politiet hatt en mye roligere natt enn forrige helg, og har kun en person i arresten utover 22-åringen som er mistenkt for kroppsskade. Han er kun tatt inn til «oppbevaring», på grunn av overstadig beruselse.

Kommentarer til denne saken