Ingen har sett savnet kvinne siden fredag kveld

Artikkelen er over 1 år gammel

Søndag formiddag går politiet, i samråd med familien, ut med navn og bilde av den savnede 59-åringen i Kopervik.

DEL

KARMØY: Politiet ønsker tips i saken der en 59 år gammel kvinne ble meldt savnet i Kopervik fredag kveld i 21-tiden.

Søndag formiddag går Sør-Vest politidistrikt derfor ut med navn og bilde på den savnede kvinnen, i samråd med kvinnens familie.

Den savnede kvinnen heter Thu Thuy Thi Huynh og bor i Kopervik.

– Ber om tips

Hovedredningssentralen og frivillige har deltatt i søk etter kvinnen gjennom helgen, men politiet har ikke sikre observasjoner av henne etter at hun ble meldt savnet.

I pressemeldingen fra Sør-Vest politidistrikt står det at det ikke er mistanke om noe kriminelt.

Tips kan ringes inn på telefon 02800.

LETER: Lørdag ble det lett etter den savnede 59-åringen, uten resultat.

LETER: Lørdag ble det lett etter den savnede 59-åringen, uten resultat. Foto:

– Bar bakke

Da Haugesunds Avis snakket med operasjonsleder John Ask i Sør-Vest politidistrikt søndag morgen klokken 9, var hans melding at politiet befinner seg i en oppsummeringsfase.

– Vi leter fortsatt, men ikke med så mye ressurser. Vi oppsummerer hva vi har gjort, hvor vi er nå og hvor vi skal gå videre i dag, sier Ask i Sør-Vest politidistrikt.

Blant annet vurderer politiet om det er flere personer de må snakke med, og oppsummerer hva letingen ute og etterforskningen hittil har vist.

– Vi står litt på bar bakke, og må ta en beslutning på hvilke tiltak vi skal gjøre videre, sier operasjonslederen, som sier at politiet jobber ut ifra at kvinnen ikke har vært utsatt for noe kriminelt.

Meldt savnet natt til lørdag

Politiet har jobbet med savnetsaken siden i ett-tiden natt til lørdag. Da uttrykte pårørende bekymring for at de ikke visste hvor Thu Thuy Thi Huynh var.

Man er ikke sikker på hva hun har på seg, men hun kan være svartkledd, og muligens iført slippers på føttene.

Lørdag ble det lett hele dagen fram til i 19.30-tiden. Blant annet utførte brannvesenets dykkere søk i havnebassenget i Kopervik.

– Vi har ingen holdepunkter som sier at hun er der, så det er mer for å utelukke, sa operasjonsleder Victor Jensen til Haugesunds Avis lørdag ettermiddag.

Artikkeltags