Starter opp i Danmark

VOKSER: Aministrerende direktør i Rico Gruppen Nils Olaf Osnes.

VOKSER: Aministrerende direktør i Rico Gruppen Nils Olaf Osnes. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Rico Gruppen på Karmøy har satt seg et mål om å bli størst i Norden innen innredning av håndverkerbiler. Nå har bedriften etablert et datterselskap i Danmark.

DEL

KARMØY: I mai skrev Haugesunds Avis at det danske firmaet X10 Capital & Consulting hadde kjøpt 50 prosent av Rico Gruppen. Målet med det nye samarbeidet var å skape den førende nordiske spilleren innenfor innredning av arbeidsbiler. 1 desember ble Rico Gruppen etablert i Danmark, som en del av den internasjonale vekststrategien.

Utvider ledelsen

Rico Gruppen leverer bilinnredninger over hele landet til rundt 700 biler i året. I en pressemelding skriver administrerende direktør Nils Olaf Osnes at bedriften nå har satt seg nye ambisjoner, og håper å nå 2000 innredninger i Norge og 1000 innredninger i Danmark.

Et element i den økende veksten i Norge, så vel som i resten av Skandinavia har ført til en utvidelse av ledelsen. Tidligere eneeier Nils Olaf Osnes i Rico Gruppen, fortsetter som administrerende direktør. Mens Jan Steffensen ble ansatt som økonomisjef 1. november.

Ledelsen i Danmark, skal i tett samarbeid med konsernledelsen i Norge blant annet forestå etablering av salg og produksjon.

LES OGSÅ: Vil bli størst i Norden innen innredning av håndverkerbiler

Artikkeltags