Savnet tjueåring var den som ble funnet død i Åkrehamn

UTEN RESULTET: Søket som Røde Kors og Norsk Folkehjelp gjennomførte i området rundt Åkrehamn var resultatløst, men nå er Lage Alexander Madsen (innfelt) funnet død.

UTEN RESULTET: Søket som Røde Kors og Norsk Folkehjelp gjennomførte i området rundt Åkrehamn var resultatløst, men nå er Lage Alexander Madsen (innfelt) funnet død. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Den savnede Lage Alexander Madsen var personen som ble funnet død i Åkrehamn 29. juni.

DEL

KARMØY: Det bekrefter Sør-Vest politidistrikt i en pressemelding som ble sendt ut mandag formiddag. Bekreftelsen kommer etter at Gades institutt i Bergen har gjennomført en obduksjon.

– Politiet har ikke mistanke om at det har skjedd noe kriminelt i forbindelse med dødsfallet, skriver Linda Merethe Lie i politiets kommunikasjonsstab i pressemeldingen.

Madsen ble funnet av en privatperson i ei vik i Åkrehamn 29. juni, etter å ha blitt meldt savnet av familien i Åkrehamn-området søndag 8. april.

Søkemannskap fra Røde Kors og Norsk Folkehjelp gjennomførte flere søk på land og på sjøen i Åkrehamn-området etter at Madsen ble meldt savnet, uten å finne ham.

Hans pårørende ble ifølge politiet varslet om funnet 29. juni, og skal også være orientert om konklusjonen i den foreløpige obduksjonsrapporten fra Gades.

Artikkeltags