Forlenget rammeavtale med Statoil

Adm. dir. Terje Øverland i PDS Protek.

Adm. dir. Terje Øverland i PDS Protek. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

NÆRINGSLIV: Statoil Petroleum AS og PDS Protek har signert den første opsjonen, med varighet på to år, for rammeavtalen for leveranse av tjenester innen studier, prosjektering, prefabrikasjon, installasjon, ferdigstilling og dokumentasjon for testanlegget K-lab på Kårstø.

Dette skriver PDS Protek i en pressemelding i dag.

K-lab er et fullskala testanlegg for kvalifisering av prosessutstyr benyttet i hydrokarbon produksjon og transport. Rammeavtalen som PDS Protek har hatt siden 2013 involverer også lokale leverandører og utføres i samarbeid med MECAN AS, Level Group AS, og Uni Research Polytec.

– Vi er veldig tilfredse med at Statoil utøver den første av to opsjoner på avtalen som vi har jobbet sammen om siden 2013, og vi ser fram til å jobbe videre sammen med K-lab teamet på kommende prosjekter. Avtalen bidrar til å sikre kompetansen vi har i PDS Protek, og det er inspirerende for våre ingeniører å jobbe med komplekse, framtidsrettede prosjekter for Statoil», sier Kjell Erik Kleveland, engineering manager i PDS Protek i pressemeldingen.

Avtalen som nå er signert løper til sommeren 2019.

Artikkeltags