To kvinner i arresten etter knivstikking i Kopervik

Artikkelen er over 2 år gammel

Politiet rykket like etter klokken 16 fredag ut til Kopervik sentrum etter melding om bråk. På stedet fant de en mann i 50-årene som var knivstukket i armen.

DEL

KARMØY: Knivskaden var ikke alvorlig, men mannen ble umiddelbart sendt til legevakt.

– Det viste seg at skaden hadde blitt påført ham under en krangel på en privat adresse i nærheten. Politiet dro til leiligheten og fant både mistenkte, en kvinne i 50-årene og flere vitner til selve knivstikkingen, sier vaktsjef Emma Audunsdottir ved Haugesund politistasjon.

Da politipatruljen skulle avhøre en kvinne i 40-årene som hadde vært vitne til det hele, slo hun seg vrang og rev en politikvinne i håret og klorte en politimann.

– Vi besluttet å hente henne inn til stasjonen. I bilen på vei til Haugesund fortsatte hun med trusler og forsøk på vold mot polititjenestemennene. Hun er siktet for vold og trusler mot offentlige tjenestemenn og blir i alle fall sittende i arresten til hun har forklart seg lørdag, sier vaktsjefen.

Stukket i armen

Hva som var årsaken at kvinnen i 50-årene dro fram en kniv og stakk ham i armen, er foreløpig noe uklart.

– Knivstikket var ikke dypt og skaden heller ikke alvorlig. Kvinnen er siktet for kroppskading med kniv og blir avhørt lørdag, sier Audunsdottir.

Hun forteller at flere av de involverte tilhører et rusbelastet miljø i Kopervik.

Artikkeltags