Politiet etterforsker mulig Ikea-trussel

Politiet i Sandnes skal etterforske hvem som la igjen en lapp på Ikea Forus der det ble varslet om et smell. Illustrasjonsfoto: Reuters / NTB scanpix

Politiet i Sandnes skal etterforske hvem som la igjen en lapp på Ikea Forus der det ble varslet om et smell. Illustrasjonsfoto: Reuters / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Politiet i Rogaland har åpnet etterforskning for å finne ut hvem som la igjen en lapp på Ikea på Forus.

DEL

SANDNES: Lappen førte til at varehuset stengte tidlig tirsdag kveld, og en av teoriene til politiet er at det var en rampestrek.

– Vi ser på dette som en alvorlig handling, og setter i gang taktisk etterforskning i løpet av dagen. Vi vil blant annet sjekke muligheten for å få overvåkningsbilder, sier fungerende seksjonsleder Per Gunnar Kvame på etterforskningsavdelingen ved Sandnes politistasjon, til Aftenbladet.

En av teoriene politiet jobber ut fra er at dette kan være "rampestreker", men de sier at det er for tidlig å konkludere.

Selv om politiet mente at det ikke var grunn til å evakuere bygget, stengte varehuset tirsdag kveld og kundene fikk beskjed om at det var for å oppgradere datasystemene. Onsdag åpnet Ikea som normalt.

Artikkeltags