Tre Skeisvang-elever tildelt Drømmestipendet

DRØMMESTIPEND: Linn Isabel Eielsen, Thomas Sævik og Miriam Hammersland har blitt tildelt 15.000 kr hver for å satse på kultur-drømmene sine.

DRØMMESTIPEND: Linn Isabel Eielsen, Thomas Sævik og Miriam Hammersland har blitt tildelt 15.000 kr hver for å satse på kultur-drømmene sine. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Tre elever fra Skeisvang videregående skole har blitt tildelt 15.000 kroner for å oppfylle kulturdrømmene sine.

DEL

HAUGESUND: Stipendordningen Drømmestipendet er et samarbeidsprosjekt mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. De deler ut 100 stipender på 15.000 kroner for å inspirere og bidra til å oppfylle kulturutøveres drømmer.

Linn Isabel Eielsen (17) fra Haugesund, Thomas Sævik (17) fra Karmøy og Miriam Hammersland (18) fra Bømlo har blitt tildelt årets drømmestipend. De er alle elever ved Skeisvang videregående skole.

Linn Isabel Eielsen ble tildelt stipendet i kategorien «annet». Hun skriver låter, komponerer, tegner og skiver dikt, og søkte i kategorien «annet» for å vise sin allsidighet som ung kunstner.

Thomas Sævik ble tildelt Drømmestipendet i kategorien «musikk» for hans talent innen trompet-spilling.

Miriam Hammersland får stipendet i kategorien «dans». Drømmestipendet vil hun bruke til å reise både nasjonalt og internasjonalt for å ta danseklasser innenfor så mange ulike dansestiler som mulig.

Artikkeltags