RADIO102: Innlegget handler om regnbueflagget, som vaier på Rådhusplassen 28. juni, og er signert av samtlige gruppeledere i bystyret, bortsett fra KrFs Landås. Han presiserer at han står inne for det aller meste som står i leserinnlegget, men at han heller ville heist det norske flagget.

Innslaget hører du her.

– Regnbueflagget representerer også rettigheter i forhold til barn og familieliv som jeg ikke kan stå inne for. Derfor syns jeg det er fair av meg å ikke signere dette innlegget, selv om jeg er enig i at alle skal få være seg selv, og elske den man vil, begrunner Landås.

Bjørn André Widvey er denne uken i Oslo for å delta på Pride-arrangementet i Spikersuppa, og liker dårlig Tom Landås standpunkt.

– Jeg tror tiden er forbi for de verste hatefulle ytringene og den fysiske volden som enkelte har blitt utsatt for. Men det at Landås, på vegne av KrF, i dag velger å ikke signere dette innlegget betyr at det samme homohatet viser seg også i dag, bare på en annen måte. Landås og resten av de kristen-konservative må ta innover seg virkeligheten de lever i, og komme inn i 2017. Det er min direkte oppfordring til ham, sier Widvey.