Jakten på Mats Kristoffer fortsetter

Haugesund 1809 2017
Bilder fra leteaksjon etter 19 år gamle Mats Kristoffer Tysse Flygansvær

Haugesund 1809 2017 Bilder fra leteaksjon etter 19 år gamle Mats Kristoffer Tysse Flygansvær

Artikkelen er over 2 år gammel

Torsdag er det fortsatt ingen nye spor i leteaksjonen etter 19 år gamle Mats Kristoffer Tysse Flygansvær. I morgentimene startet mannskap fra Røde Kors og Norsk Folkehjelp en ny leteaksjon.

DEL

HAUGESUND: – Vi fortsetter søket både på land og i vann på nordsiden av Hasseløy. I tillegg leter vi på strekningen fra Hauge til Asalvik og bort til Killingøy, sier seksjonsleder Torbjørn Nervik d.y. i etterforskningsseksjonen på Haugesund politistasjon.

 Siste sikre observasjon av 19-åringen er i Grannesgata, like ved Westcon Løfteteknikk, ved 01.30-tiden natt til lørdag.

– Dette er den sikreste observasjonen vi har av ham. Han var også i kontakt med en politipatrulje like før dette tidspunktet, og det er dermed den informasjonen vi må arbeide ut ifra. Ellers blir det bare å lete på måfå, sier etterforskningslederen.

Har dykkere i sjøen

Han forteller at mannskaper fra Røde Kors og Norsk Folkehjelp har stilt opp og finkjemmet stort sett hele Hasseløy, samt gjennomført omfattende strandsøk rundt øya.

– De har gjort en kjempejobb. Nå appellerer vi igjen til huseiere og båteiere på Hasseløy. Vær snill å sjekke garasjer, kjellere, uthus og andre steder der det har vært vanskelig for Røde Kors-mannskapene å komme inn. Vi oppfordrer også alle båteiere som har båten sin liggende på Hasseløy om å ta en ekstra kikk, sier Nervik.

Onsdag ettermiddag fortsatte leteaksjonen med dykkere i sjøen både på vestsiden og nordsiden av Hasseløy.

– Dykkerne vil fortsette arbeidet torsdag og det vil også bli gjort nye strandsøk, sier etterforskningslederen.

Artikkeltags