Haugesunds Avis med ledende digital annonseteknologi

RIGGER FOR FREMTIDEN: Konsernsjef Are Stokstad i Amedia. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

RIGGER FOR FREMTIDEN: Konsernsjef Are Stokstad i Amedia. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Amedia dropper Schibsted til fordel for Google som leverandør av ny annonseteknologi. – Dette vil styrke vår attraktivitet og konkurransekraft, sier konsernsjef Stokstad.

DEL

OSLO: Lokalt er det i tillegg til Haugesunds Avis, Kvinnheringen og Hardanger Folkeblad sine annonsekunder som vil kunne dra nytte av den ledende annonseteknologien.

– Amedia har valgt Google som teknologileverandør da dette gir oss både tilgang til deres ledende teknologi og mulighet til å komme raskt ut i markedet med nye slagkraftige produkter, sier konsernsjef Are Stokstad.

Han opplyser at mediekonsernet allerede ved påsketider kan ta i bruk den mest effektive løsningen det er mulig å tilby annonsørene for såkalt programmatisk annonsesalg.

– Dette vil styrke oss ytterligere og øke vår attraktivitet og konkurransekraft som digital annonsekanal, sier Stokstad.

Lokalaviskonsernet har brukt nesten ett år på å komme fram til den rette partneren. Ifølge Stokstad er teknologiavtalen med Google fleksibel og gir et potensial for inntektsvekst.

– Men det er behov for et økt samarbeid mellom norske publisister som går utover det rent teknologiske. Denne avtalen er ikke til hinder for å utvikle et slikt samarbeid med alle norske publisister framover, sier Are Stokstad.

Artikkeltags