Karmøyfirma finalist

FINALISTER: Ralf Schöpwinkel og Kjetil Vikingstad (t.h.) Geminor.

FINALISTER: Ralf Schöpwinkel og Kjetil Vikingstad (t.h.) Geminor.

Geminor er et av selskapene som vil representere Rogaland i den nasjonale finalen av verdens største vekstskaperprogram, «EY Entrepreneur Of The Year».

DEL

NÆRINGSLIV: Selskapet ble under årets utgave av Haugalandskonferansen kåret til årets bedrift. Fra sitt kontor på Helganesvegen på Avaldsnes har torvastadbuen Kjetil Vikingstad og tyske Ralf Schöpwinkel utviklet et internasjonalt handels- og entreprenørselskap innen den grønne næringen.

Nå er selskapet fem av totalt 388 aktuelle kandidater i Rogaland med i finalen der EY (tidl. Ernst & Young) kårer hvert år Norges fremste vekstskapere. Det er en del av et internasjonalt program i totalt 60 land.

Nå i oktober gjennomføres seks regionale kåringer, og fra hele landet går til sammen 11 kandidater videre til den nasjonale finalen i Oslo 2. desember. Vinneren herfra skal representere Norge på den internasjonale finalen i Monaco neste sommer.

Øvrige kandidater er blant annet Pizzabakeren og Nordic Steel AS.

– Vi jobber i en næring som ikke er kjent for folk flest, der material- og energigjenvinning står sentralt. Veksten har vært solid de siste årene, og vi er takknemlige for oppmerksomheten vi nå får både regionalt og nasjonalt, sier administrerende direktør Kjetil Vikingstad i Geminor.

Under kan du lese flere saker om Karmøy-firma:

Artikkeltags