Kronprinsen ankom Hydro Karmøy

MØTTES PÅ KARMØY: Kronprins Haakon (t.v.) møtte konserndirektør Hilde Merete Aasheim og fabrikksjef Tom Petter Johansen på Hydro onsdag formiddag.

MØTTES PÅ KARMØY: Kronprins Haakon (t.v.) møtte konserndirektør Hilde Merete Aasheim og fabrikksjef Tom Petter Johansen på Hydro onsdag formiddag. Foto:

Kronprins Haakon ankom i formiddag Hydro Karmøy, der han startet sitt besøk som varer hele onsdagen.

DEL

KARMØY: Et par minutter forsinket ankom den kongelige, og ble mottatt av konserndirektør Hilde Merete Aasheim og fabrikksjef Tom Petter Johansen i Hydro.

Kronprins Haakon skal få høre om teknologipiloten, og skal siden få på seg Hydros arbeidsuniform og få omvisning på anlegget på Håvik.

Fylkesmann i Rogaland Magnhild Meltveit Kleppa, Karmøys ordfører Jarle Nilsen og varaordfører Leiv Malvin Knutsen er også med i følget.

Senere på dagen skal kronprinsen innta en lunsj på Høyevarde, før turen avsluttes med et bedriftbesøk på Husøy hos Biomar.

Vil vite mer om grønn omstilling

Visitten er en del av kronprinsens ønske om å besøke store norske bedrifter for å se hvordan de jobber, spesielt i forhold til grønn omstilling.

Konsernsjef i Hydro, haugesunderen Svein Richard Brandtzæg, skulle opprinnelig vise kronprinsen rundt, men han kommer for seint tilbake fra Brasil til å være med.

Haugesunds Avis er ett av flere medier som er med på besøket.

Artikkeltags