HAUGESUND: «Kontrakten er inndelt i fast arbeid og opsjoner bestående av komplekse marine operasjoner for utskifting, installasjon og opphenting av stigerør, samt annet installasjonsarbeid på Njord, Kristin, Troll C og Åsgard feltene. Ingeniørarbeid og

forberedende aktiviteter vil begynne i 2018 og offshore utførelse er satt til 2019 og 2020. Prosjektteamet vil jobbe ut fra DeepOceans kontorer i Haugesund og Stavanger,» opplyser DeepOcean i en pressemelding.

– DeepOcean har gjennom 2016 og 2017 med stor suksess gjennomført kompliserte og krevende undervannsoperasjoner for Statoil og konstruksjonsfartøyet Edda Freya har satt en ny markedsstandard for effektivitet og operabilitet innen SURF marine operasjoner. Kontrakten bekrefter resultatene vi har oppnådd og styrker vårt solide forhold til Statoil ytterligere. Vi ser fram til samarbeidet med Statoil i dette spennende prosjektet og vi vil jobbe hardt for å sikre en vellykket og trygg gjennomføring, kommenterer Rolf Ivar Sørdal, kommersiell direktør for undervannstjenester i DeepOcean, i pressemeldingen.