Slik frakter Steinsvik sju fôrflåter til Canada

Artikkelen er over 3 år gammel

Tysvær-selskapet Steinsvik gjennomfører sin største flåteleveranse noensinne når sju fôrflåter nå er på vei til Canada. Det som er spesielt er at alle de sju flåtene er lastet om bord i ett og samme skip.

DEL

TYSVÆR: Nylig ble de lastet om bord på fartøyet Jumbo Vision ved verftet i Gdynia i Polen. I videoen over kan du se hvordan flåtene fikk plass.

Prosjektleder Ronny Askeland i Steinsvik roser sine kolleger på tre kontinenter.

– Fantastiske medarbeidere og samarbeidspartnere på tre kontinenter har bidratt til at prosjektet blir levert på tiden. Fabrikkansatte i Vietnam, utviklere, prosjektmedarbeidere og teknikere i Norge og et stort serviceapparat i Canada har alle vært viktige for å få avtalen på plass og leveransen i havn, skriver han i en pressemelding.

Spesialtransport

Det er tredje gang siden sommeren 2015 at Steinsvik frakter fôrflåter til Candas østkyst. Til sammen 13 flåter er blitt transportert når disse sju er levert.

– Det er en krevende og kostbar operasjon som gjøres mulig av Steinsviks globale tilstedeværelse og lange erfaring med leveranser til havbruk på alle kontinenter. Jumbo utførte lastingen med høyeste presisjon, forteller Ronny Askeland.

Flåtene av typen SeaFarm Feeder 300, har en silokapasitet på 300 tonn og er tilpasset kundebehov og forhold. Dette er såkalte båtflåter med samlede siloseksjoner og utfôring i forkant av flåten.

Steinsvik har spesialisert seg på å levere produkter og løsninger som skal tåle tøffe forhold i lang tid til havbruk, maritime næringer og til olje- og gassindustrien.

Artikkeltags