UniSea leverer til Solstad Farstad

Daglig leder i UniSea Kurt Roar Vilhelmsen (til h.) med produksjonsdirektør (COO) i Solstad Farstad Tor Inge Dale og HSEQ Director i Solstad Farstad Jakob Høines.

Daglig leder i UniSea Kurt Roar Vilhelmsen (til h.) med produksjonsdirektør (COO) i Solstad Farstad Tor Inge Dale og HSEQ Director i Solstad Farstad Jakob Høines. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

– De er en krevende kunde som utfordrer oss og gjør oss bedre, sier daglig leder i UniSea Kurt Roar Vilhelmsen.

DEL

NÆRINGSLIV: Datafirmaet fra Karmøy har inngått en stor og viktig avtale, og blir nå leverandør av styringssystemene for Solstad Farstad.

– Selskapet er et av verdens største innen sitt segment, og vi er stolte over at de velger oss. Dette er framoverlente folk som er godt i gang med å ta ut synergier fra sammenslåingen, skriver Vilhelmsen i en pressemelding.

Produksjonsdirektør (COO) i Solstad Farstad Tor Inge Dale skriver at selskapet har fokus på å bygge en strømlinjeformet organisasjon.

– Vi skal være «lean» og forenkle der vi kan. Standardisering, standardisering, standardisering. Det er det som går igjen.

Ifølge pressemeldingen utvider Solstad kontoret i Manila, og flytter en del back-office tjenester dit, samtidig som de omorganiserer og slår sammen flere utekontorer. Den overordnede styringen blir fra Skudenes, med et felles styringssystem.

– Det er viktig for oss med brukervennlige systemer, slik at de som logger seg på om bord på de ulike fartøyene kun ser det som er relevant for det ene skipet, sier han.

Brukervennlig

Dale skriver at Solstad har egne arbeidsgrupper som kjører grundige prosesser med evaluering av de ulike systemene innenfor alle fagområder.

– Alt innen helse, miljø, sikkerhet og operasjonell rapportering har gjort at vi har valgt å investere i den nye UniSea Web 2.0 plattformen. Den møter våre krav til fleksibilitet, funksjonalitet og konfigurerer barhet, skriver han.

Solstad Farstad har godt over 300 ansatte med mange ulike nasjonaliteter, hvor alle skal kunne bruke løsningen, og finne fram i prosedyrer og systemer sier produksjonsdirektøren.

– Vilhelmsen snakker mye om forenkling og redusering av visuell «støy» for brukerne- det er avgjørende punkter for at vi valgte å gå for UniSea.

Artikkeltags