Vant pris for Årets Sjømat

På bilde ser vi glade vinnere fra Salmon Brands og Bremnes Seashore. Fra venstre: Sana Novade (Bremnes Seashore), Olav Svendsen (Bremnes Seashore), Inger Saxebøl (Salmon Brands), Simon Nesse Økland (Bremnes Seashore), Christine Monsen (Salmon Brands)

På bilde ser vi glade vinnere fra Salmon Brands og Bremnes Seashore. Fra venstre: Sana Novade (Bremnes Seashore), Olav Svendsen (Bremnes Seashore), Inger Saxebøl (Salmon Brands), Simon Nesse Økland (Bremnes Seashore), Christine Monsen (Salmon Brands)

Artikkelen er over 2 år gammel

Salmaburgeren fra Bømlo er kåret til Årets sjømat fra oppdrett under Det Norske Måltid i Stavanger.

DEL

NÆRINGSLIV: Prisutdelingen gikk av stabelen fredag kveld.

Nyvinningen SALMABRG er en fersk burger av ren Salma-laks.

- Vi er svært stolte og glade for at en anerkjent fagjury har vurdert vårt nye produkt, Salmaburger, som det beste produktet i sin klasse i Måltid 2016, sier Inger Saxebøl Markedsdirektør i SALMA i en pressemelding.

Her er juryens begrunnelse for Årets sjømat oppdrett:

«Årets vinner viser hvordan nytenkning og råvarekvalitet kan kombineres på en forbilledlig måte og komme forbrukeren til gode. Årets vinner er kjent for sin satsning på kvalitet og forbrukervennlige produkter, og har satt standarden i bransjen for hvordan fersk fisk kan foredles og selges. I årets vinnerprodukt utvider vinneren sin portefølje med et produkt som gjør det enklere for forbrukerne å velge fisk, og viser samtidig hvordan råvaren kan utnyttes til fulle».

Det Norske Måltid er en årlig kåring av landets beste mat- og drikkeprodukter, og har som formål å synliggjøre bredden av landets matproduksjon og de unike råvarene som blir produsert. Det Norske Måltid er en konkurranse i alle Norges fylker, og det er Næringsforeningen i Stavanger-regionen (NIS) som står bak initiativet.

Artikkeltags