DeepOcean tildeles kontrakt verdt flere hundre millioner

Deep Ocean med ny kontrakt. Kommersiell direktør Rolf Ivar Sørdal og chief strategy officer Mads Bårdsen.

Deep Ocean med ny kontrakt. Kommersiell direktør Rolf Ivar Sørdal og chief strategy officer Mads Bårdsen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Skal levere undervannstjenester til alle Aker BPs felt de neste tre årene.

DEL

NÆRINGSLIV: DeepOcean AS er tildelt en langsiktig rammeavtale med Aker BP ASA, som innebærer undervannsinspeksjon, vedlikehold og reparasjonstjenester for alle felt som opereres av selskapet på norsk kontinentalsokkel.

Kontrakten har en estimert verdi på 300 millioner kroner de tre første årene, og Aker BP har anledning til å forlenge med ytterligere seks år.

Ifølge en pressemelding planlegger DeepOcean å benytte flere av selskapets fartøyer til arbeidet.

– Dette er en svært stor dag for DeepOcean og våre ansatte på land og offshore. DeepOcean er sterkt fokusert på å levere effektive tjenester der sikkerhet til våre ansatte og underleverandører står i første rekke, og vi er svært stolte av at den innsatsen vi har gjort for Aker BP i løpet av de to siste årene har bæret frukter i form av denne nye kontrakten. Tildelingen viser også at DeepOcean nok en gang er i stand til å levere kommersielt attraktive løsninger til våre kunder. Vi ser frem til å fortsette samarbeidet med Aker BP og jobbe tett sammen med dem for å utvikle enda mer effektive løsninger, ved anvendelse av ny teknologi og smarte løsninger», sier Rolf Ivar Sørdal, kommersiell direktør i DeepOcean, i pressemeldingen.

Aker BP er i dag operatør for feltene Valhall, Ula, Ivar Aasen, Alvheim, Tambar Hod og Skarv.

Artikkeltags