Berge Sag Gruppen vokser

Daglig leder i Berge Sag Handel AS, Jan Berge (til venstre) og daglig leder i XL-BYGG Gisholt og Finne AS, Eivind Gisholt.

Daglig leder i Berge Sag Handel AS, Jan Berge (til venstre) og daglig leder i XL-BYGG Gisholt og Finne AS, Eivind Gisholt. Foto:

Berge Sag Gruppen kjøper XL-BYGG Gisholt & Finne AS. Og blir med det den desidert største egeneide aktør i XL-BYGG-kjeden.

DEL

NÆRINGSLIV: Fra 30. juni overtar Berge Sag Handel AS (BSH), som er et datterselskap i Ølensvågbaserte Berge Sag Gruppen (BSG), samtlige aksjer i XL-BYGG Gisholt & Finne AS (G&F).

– G&F er en veldrevet og solid aktør med dyktige og kompetente ansatte. Samtidig befinner de seg i en spennende region som vi har stor tro på, sier daglig leder i BSH Jan Berge i en pressemelding.

Ifølge Berge ser selskapet fram til å videreutvikle vare- og tjenestetilbudet i G&F, og ønsker å bli den foretrukne totalleverandøren av byggevarer for enda flere i Grenlands-området.

Videreutvikle tilbudet

Ifølge G&F har bedriften 36 ansatte fordelt på tre utsalg med tilhørende lager i Grenlandsregionen, et i Porsgrunn og to i Skien, med en samlet omsetning på vel 120 millioner i 2018.

Daglig leder i G&F Eivind Gisholt er glad for at Berge Sag Handel ønsker å satse på Grenlandsregionen, og tror dette vil styrke G&F sin posisjon i markedet ytterligere.

– Med en solid eier som Berge Sag Handel i ryggen, vil vi få tilgang på enda mer kompetanse og tekniske tjenester som prosjektering, arkitekttjenester, precut og takstolproduksjon, sier han i en pressemelding.

I tillegg er Berge Sag Gruppen sterkt involvert i tomteutvikling, understreker Gisholt.

– Alt dette vil komme våre kunder til gode ved at vi kan tilby dem en enda bedre totalpakke enn tidligere, sier han.

Ifølge Gisholt vil G&F sin virksomhet fortsette som tidligere etter eierskiftet.

– Men over tid vil det nye eierskapet imidlertid tilføre bedriften mye av sin utvidede modell av tilbud og tjenester, som BSH så langt har lyktes veldig godt med, skriver selskapet i en pressemelding.

Artikkeltags