TYSVÆR: Multi Vedlikehold skal gjøre isolasjon-, stillas- og overflatearbeid (ISO) på Njord Bravo.

– I hard konkurranse ble Multi Vedlihold Drift AS vår foretrukne leverandør på dette oppdraget. Selskapet har vist over tid at det kan levere både på pris, kvalitet og tid, sier Ole Sandvik som er VP Yard i Aibel.

Han forteller at tysværfirmaet har hatt leveranser til dokken i Haugesund i et par år og at Multi Vedlikehold også gjorde ISO-arbeidene på landstrømjobben til Johan Sverdrup på Kårstø og sist på TK Atlanta ved verftet i Haugesund.

– Det er med stolthet vi signerer

Daglig leder i Multi Vedlikehold Drift AS, John-Steinar Pedersen, forteller at selskapet har jobbet målrettet mot Aibel for å få lov til å være med på større prosjekter.

– Det er med stolthet vi signerer denne avtalen, sier han.

Han mener avtalen, med en verdi på over 200 millioner kroner, er en av de største avtalene er lokalt firma noensinne har signert med Aibel.

Multi Vedlikehold Drift AS er et 100 prosent lokalt eid firma, som startet driften i 2002 og som har vært involvert i maling, stillas- og isoleringsarbeider siden. Med oppdrag på forskjellige verft, rammeavtale med flere riggselskaper og andre kunder både lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Oppdraget for Aibel starter i begynnelsen av juli og har en varighet på 14–15 måneder.

– Vi har gjort denne typen oppdrag mange ganger, så vi vet godt hva som venter oss, sier Pedersen og forteller at mange hundre personer skal i rotasjon gjennom prosjektet, der HMS og vel utført arbeid har fokus.