Hotelldirektør bytter hotellkjede

PÅ FLYTTEFOT: Mathias Mansoori har tidligere vært direktør på Scandic Haugesund, og har den siste tiden ledet Scandic-hoteller i Bergen. Nå bytter han kjede.

PÅ FLYTTEFOT: Mathias Mansoori har tidligere vært direktør på Scandic Haugesund, og har den siste tiden ledet Scandic-hoteller i Bergen. Nå bytter han kjede. Foto:

Tidligere Scandic Haugesund-direktør Mathias Mansoori (39) er ansatt som ny driftsdirektør for Clarion Collection Norge, og tiltrer stillingen i løpet av august.

DEL

HAUGESUND: Mansoori har tidligere vært hotelldirektør på Scandic Haugesund i Skjoldavegen, samt at han har lang erfaring som restaurantsjef på Rica Maritim – som nå heter Scandic Maritim. Den siste tiden har 39-åringen hatt posisjon som direktør ved to hoteller i Bergen.

Senior vice president i Clarion Collection Hotell John Kristian Stubban uttaler i en pressemelding at selskapet er glad for å få en person inn fra en konkurrerende hotellkjede.

– Med Mathias på laget har vi fått en driftsdirektør som kan se det som er gjort hos oss det siste året med nye øyne, sier han.

Clarion Collection består av 47 mindre og sentralt beliggende hoteller i Norge, blant disse er Clarion Collection Amanda.

Artikkeltags