Dette skjedde i natt

Sør-Vest politidistrikt har hatt noen oppdrag i løpet av natten.

DEL

HAUGESUND: To personer sitter i politiets arrest i Haugesund lørdag morgen. Vaktsjef på Haugesund politistasjon, Nina Fagerland, sier at den ene, en mann i 30-årene, ble innbrakt fra Stord.

– Han hadde laget litt bråk, var beruset og ikke veldig samarbeidsvillig, sier hun.

Også den andre personen er en mann i 30-årene. Han ble innbrakt fra Skudeneshavn.

– Han hadde gått rundt og laget bråk i sentrum. Han var beruset og vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse, sier vaktsjefen.

Ellers melder politiet om følgende hendelser:

En mindreårig gutt sprang fra stedet da politiet kom til en fest i Haugesund.

– Han ble innhentet av politiet og det ble et lite basketak. Han blir anmeldt for hindring av offentlig tjenestemann, skriver Sør-Vest politidistrikt på Twitter.

Klokken 23.30 kontrollerte politiet en bilfører i Haugesund. Mannen i 50-årene framsto som ruspåvirket og ble tatt med for å ta blodprøve på legevakten. Mannen fikk førerkortet sitt beslaglagt og sak er opprettet.

Sivil patrulje ble forbikjørt

På Karmøy ble en sivil politibil forbikjørt av en bil som holdt høy hastighet. Bilen forsvant for politiet i Kolnes-området. Men de fikk tatt registreringsnummeret og oppsøkte eieren.

– Det var en gutt i tenårene. Han erkjente forholdet og fikk førerkortet sitt beslaglagt, melder politiet.

Hendelsen skjedde i 00.30-tiden.

Mann anmeldt for vold

På Stord observerte en politipatrulje at en mann lå over en annen mann og slo ham.

– Ut fra forklaringer fra fornærmede, samt et vitne, kan det tyde på at mistenkte slo helt uprovosert, skriver politiet på Twitter.

Fornærmede, en mann i 30-årene, hadde hevelse i ansiktet og ble kjørt til legevakt for sjekk. Mistenkte, en mann i 20-årene, erkjente forholdet og ble anmeldt.

I forbindelse med festival i Kopervik ble fem menn og en kvinne bortvist på grunn av ufin oppførsel i beruset tilstand.

Og lørdag morgen rykket politi og brannvesen ut til en adresse i Rogalandgata. En godt stekt pizza hadde ført til røykutvikling.

Artikkeltags