Fikk ny jobb: – Jeg kan nesten ikke vente

FIKK JOBBEN: Tina Lønning er ansatt hos Hamnøy.

FIKK JOBBEN: Tina Lønning er ansatt hos Hamnøy. Foto:

Tina Lønning (33) har fått jobben som ny rådgiver i Hamnøy.

DEL

HAUGESUND: 33-åringen kommer fra Bømlo, men er bosatt i Haugesund. I august starter hun i jobben hos Hamnøy.

Lønning har tidligere arbeidet som salgssjef privatmarked i FKH og vært butikksjef i Carlings. Hun er utdannet ved Høgskulen på Vestlandet med Bachelor i administrasjon og økonomi med ledelse, organisasjon og strategi.

– Jeg ser fram til å bli en del av det sterke fagmiljøet til Hamnøy. For meg er service, effektivitet og kvalitet viktig, og at kunder og kandidater alltid står i fokus. Grundige og strukturerte rekrutteringsprosesser er avgjørende for utviklingen til enhver virksomhet, og gjør jobben viktig og utfordrende. Hamnøys fokus på kvalitet og genuine engasjement for kundene er noe jeg ønsker å være en del av. Jeg tror det blir utrolig spennende å starte i Hamnøy og kan nesten ikke vente, sier Lønning i en pressemelding.

Rekrutterings- og rådgivningsfirmaet Hamnøy ble etablert i desember 2014 og har sin base i Haugesund-regionen.  Siden januar 2017 har selskapet vokst fra én til seks ansatte.

– Vi har ambisjoner framover og gleder oss over å kunne vokse videre med Tina på laget, sier daglig leder Jan Tore Hamnøy i pressemeldingen.

Han sier at det var bra interesse for stillingen og en god og grundig prosess.

– Vi har vektlagt å ansette en person som vil bringe inn god praktisk og teoretisk erfaring. Hun har en sterk motivasjon og de riktige personlige egenskaper som skal til for å lykkes som rådgiver i Hamnøy. Vi tror at Tina vil bli en verdsatt rådgiver hos våre kunder, sier den daglige lederen.

Artikkeltags