Tide vant busskontrakt

Tide buss og Kolumbus setter opp ekstrabusser til og fra Haugesund i forbindelse med fakkeltog og minnesmarkering utenfor Rådhuset i kveld.

Tide buss og Kolumbus setter opp ekstrabusser til og fra Haugesund i forbindelse med fakkeltog og minnesmarkering utenfor Rådhuset i kveld. Foto:

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

Tide skal kjøre bussrutene på Hauglandet fra 2011-2017.

DEL

HAUGESUND: I dag hadde Kolumbus styremøte. Der ble det bestemt hvem som skal kjøre bussrutene på Haugalandet fra 2011-2017. 

Tide Buss, Nettbuss, Busslink/Norgesbuss og Veolia leverte alle inn anbud. Per i dag er det Tide Buss som har kontrakten. De har hatt den siden 1. januar 2006.

Styret i Kolumbus besluttet i dag å tildele den nye busskontrakten til Tide Buss i Haugesund.

Kolumbus begrunner valget med at det var en helhetsvurdering av pris og kvalitet. En av tilbyderne ble derimot avvist på grunn av mangler i tilbudet.

I følge Kolumbus vil dagens ruteopplegg i all hovedsak bli videreført også i den nye kontraktsperioden. Det er imidlertid lagt inn muligheter for utvidelser av tilbudet gjennom en rekke opsjoner.
 
Blant opsjonene er 16 nye naturgassbusser, fordobling av antall avganger på rute 1, 2 og 9, samt nye ekspressruter mellom Skudenes – Haugesund og Odda – Haugesund.

Artikkeltags