Hva kan du gjøre i påsken?

ROSSMAN: Aslak Rossehaug alias Rossman spiller for andre gang på Flytten påskeaften.

ROSSMAN: Aslak Rossehaug alias Rossman spiller for andre gang på Flytten påskeaften.

Jo, du kan gjøre litt av hvert i påsken, den stille uken som den kalles for. Rossman spiller på Flytten påskeaften for andre gang, og på Bømlo er det gospelmesse 2. påskedag.

DEL

KONSERTER

ANDRE SØFTELAND OG DEI ELENDIGE

Odda, onsdag: André Søfteland er på hjemmebane sammen med et knippe av regionens beste musikere og sangere, Spiller på Iris på onsdag.

OLD RIVER SALOON

Etne, onsdag og lørdag: Katastrofe har du kanskje sett på «Hver gang vi møtes» på TV 2. Onsdag blir han å høre på Salooen i Etne. Lørdag spiller Pakkers med musikere fra Haugalandet og indre strøk.

BØMLO MUSIKKFABRIKK

Bømlo, torsdag og lørdag: Bømlo Musikkfabrikk har det siste året blitt et nytt tilbud på Svortland. Skjærtorsdag spiller Hey Joe lokal og stilren blues. Påskeaften byr Arvid Mørk Mikkelsen Trio på mye snop fra 70-tallet og framover.

D'ACCORDS PÅSKESHOW

Stord, fredag: D'Accord er kjent som et solid progband med røtter i 70-tallets progrock. Fredag kjører bandet påskeshow og byr på egne låter, samt musikk fra samme tiår signert Queen, The Who, Pink Floyd og mye mer.

SLIMFITS

Karmøy, fredag: SlimFits er en nystartet gruppe og spiller på Ovenpaa i Kopervik. Bandet spiller i hovedsak coverlåter, men har også egenkomponerte låter på repertoaret. Regn med ekstra mange låter fra 80-tallet.

ROSSMAN

Haugesund, torsdag og lørdag: Rossman alias Aslak Rossehaug er på Flytten pub påskeaften for andre året på rad. Rossman har fått seg nytt band og kom med ny singel og frisk video tidligere i år. Før han og bandet spiller på Flytten, tar gjengen turen til Sjøhuset på Stord skjærtorsdag.

KØNTRIPÅSKE MED TRIO HEST

Stord, lørdag: På selveste påskeaften kommer endelig Osvald pubs eget husband tilbake, for å fylle lokalet med køntrimusikk av den rotekte sorten. På settlisten står blant annet klassikere som Johnny Cash, Hank Williams, Willie Nelson, Buck Owens, Steve Earle, John Prine, Kris Kristoffersen og Gram Parsons. I bandet finner vi Endre Olsen, Vidar Hope, Rolf Martin Haldorsen og Erlend Thoresen.

TRIO HEST: Klar for køntrikveld på Osvald pub lørdag.

TRIO HEST: Klar for køntrikveld på Osvald pub lørdag.

BITE PÅ BØMLO HOTELL

Bømlo, lørdag: Påskeaften er tradisjonelt en utedag på Bømlo. Bite er fra Stord og har holdt på i mange år. De spiller på Bømlo Hotell.

BØMLO GOSPEL

Bømlo, mandag: Bømlo Gospel har i en årrekke hatt tradisjon for å ha Romjulsgospel i Bremnes kyrkje. Nå er en i ferd med å starte en ny tradisjon, en påsketradisjon. Det blir gospelmesse 2. påskedag i kirken. Kantor Øystein Lund Olafsen er med. Repertoaret strekker seg fra rolige ballader til svingende gospel. Tekstlesing ved skuespiller Øystein Kausrud. Menighetspedagog Laila Hansen Røksund skal ha preken om Emmausvandrerne. Sokneprest Asbjørn Gundersen er liturg.

GOSPELMESSE: Bømlo Gospel inviterer til Gospelmesse mandag 2. påskedag.

GOSPELMESSE: Bømlo Gospel inviterer til Gospelmesse mandag 2. påskedag.

UTSTILLINGER

GALLERI G GUDDAL Kvinnherad, onsdag og lørdag: Lasse Berntzen stiller ut akvarell og grafikk i Galleri G Guddal. Åpent i påsken onsdag og påskeaften.

GALLERI LOSJEN

Fitjar, lør-søn: Galleri Losjen i Fitjar stiller ut fotografier av Øyvind Hjelmen som er inspirert av diktene til Per Jan Ingebrigtsen. Begge dagene er det åpent på ettermiddagen.

ARRANGEMENTER

PÅSKETREFF MOTORKJØRETØYER HAUGESUND

Haugesund, fredag: For åttende gang blir det påsketreff for motoriserte kjøretøy på Rådhusplassen, Blant annet cruising gjennom byen med stilige biler og pokalutdeling.

RÅDHUSPLASSEN: Tøffe biler blir å se fredag.

RÅDHUSPLASSEN: Tøffe biler blir å se fredag.

PÅSKE P & P

Stord, lørdag: Sykkel & Kaffi i Leirvik har et konsept som går ut på at en lokal person spiller musikk fra vinylsamlingen sin. Dette gang skal artist, musiker og forfatter Atle Hansen spiller to ganger 30 minutter musikk fra hans egen innholdsrike samling. Etter endt program snurrer Gareth og Ian søt musikk.

Artikkeltags