Herjet på utested – forsvant før politiet kom. Så vendte han tilbake.

DEL

HAUGESUND: Søndag morgen våkner to menn i henholdsvis 20- og 50-årene i arresten på Haugesund politistasjon. De har ikke oppført seg.

Mannen i slutten av 20-årene havnet først i politiets søkelys da han begynte å lage bråk på et spisested i Haugesund sentrum. Da politiet kom fram til stedet, var han borte.

Rundt en time senere fikk politiet melding om at den berusede mannen var tilbake på spisestedet, og denne gang fikk de tak i ham.

– Han hadde kranglet med personalet, og anmeldes for ordensforstyrrelse, forteller vaktsjef Emma Audunsdottir ved Haugesund politistasjon.

Trengte søvn

Hva angår mannen i 50-årene, var heller ikke han edru. Faktisk var han så lite edru at en politipatrulje så seg nødt til å ta ham med seg til politistasjonen for litt omsorg da de møtte på ham i Haraldsgata rundt klokka 01.45.

– Men her ligger det ingen anmeldelse. Han skal nok bare få sove, sier Audunsdottir.

Kom tilbake etter språkproblemer

En knapp halvtime etter midnatt, ble en mann i slutten av 20-årene bortvist fra sentrum på grunn av beruselse og truende adferd. Bortvisningen gjaldt i utgangspunktet fram til klokka 08.00 søndag morgen, men allerede etter en time var han tilbake.

Det ser imidlertid ikke ut til å ha vært noe i veien med klokka til mannen, som ble trodd av politiet da han forklarte at han ikke hadde forstått hva de mente.

– Det var snakk om språkproblemer. Men andre gang forsto han pålegget, sier Audunsdottir.

Artikkeltags