Mann til sykehus etter å ha blitt slått, og fest ute av kontroll

Dette har skjedd i natt.

DEL

POLITI: Nattens oppdrag startet for politiet klokken 23.34 da det kom inn melding om en ordensforstyrrelse på en privat adresse i Haugesund.

Det var meldt at en mann hadde slått til en kvinne.

– Hun var ikke alvorlig skadet. Mannen var såpass beruset at han ble satt i arresten. Vitner på stedet er avhørt, og det opprettes sak, opplyser politiet.

Mannen er anmeldt for kroppskrenkelse.

Fest ute av kontroll

Klokken 00.32 kom en fest på en privatadresse i Haugesund sentrum såpass ut av kontroll at politiet ble tilkalt. En 16 år gammel gutt nektet å oppgi personalia, og det var også mistanke om narkotikabruk. Gutten ble tatt med for blodprøve, og deretter overlatt til foreldrene.

– Han blir anmeldt for forulemping av av offentlig tjenestemann, og for narkotikabruk. En annen person ble også bortvist fra festen, sier vaktsjef André Skram Hansen på Haugesund politistasjon.

Deretter ble en hissig og truende mann bortvist fra sentrum klokken 01.10. Han var sint inne på et utested, og godt beruset.

Til sykehus

Klokken 02.47 kontaktet en 19 år gammel mann politiet, og forklarte at han hadde blitt slått av en ukjent person.

Mannen ble fraktet til Haugesund sykehus med smerter i hodet og i nakken. Politiet har opprettet sak etter voldsepisoden, men ingen er så langt pågrepet.

– Vi er interessert i tips. Dette har skjedd inne på utestedet Push, og dersom noen har sett noe, ta kontakt med Haugesund politistasjon på telefon 02800, sier Skram Hansen.

Artikkeltags