Dette imponerte ikke politiet – ung mann fratatt førerkortet

BURNING: Parkeringsplassen utenfor Aerobicsenteret i Karmsundgata er populær blant bilinteressert ungdom på kvelds- og nattestid.

BURNING: Parkeringsplassen utenfor Aerobicsenteret i Karmsundgata er populær blant bilinteressert ungdom på kvelds- og nattestid. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

En mann i begynnelsen av 20-årene har ikke lenger førerkort etter at en sivil politipatrulje ble vitne til hans villmannskjøring natt til 1. mai.

DEL

HAUGESUND: Politipatruljen hadde tatt oppstilling på parkeringsplassen vis á vis Meny i Karmsundgata.

– Der ble patruljen ved 01.30-tiden vitne til at en bil spant (burnet) en perfekt sirkel på asfalten før den suste ut av parkeringsplassen og sladdet seg gjennom nærmeste rundkjøring. Patruljen fikk lagt seg på hjul og etter hvert stoppet råkjøringen, sier vaktsjef Dan Magne Gaard ved Haugesund politistasjon.

Gaard opplyser at den unge mannen ble anmeldt for brudd på vegtrafikklovens paragraf 3, som sier at «Enhver skal ferdes hensynsfullt og være aktpågivende og varsom så det ikke kan oppstå fare eller voldes skade og slik at annen trafikk ikke unødig blir hindret eller forstyrret».

– Mannen har hatt førerkort i tre år og har allerede rukket å opparbeide seg en rekke trafikksaker. De danner i tillegg til nattens hendelse grunnlaget for at han ikke lenger får ha førerkort for bil, sier vaktsjefen ved Haugesund politistasjon.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken