– Idretten på Haugalandet gleder seg til Fjord Motorpark

Illustrasjon av Fjord Motorpark

Illustrasjon av Fjord Motorpark Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Idrettsrådene i Karmøy, Haugesund og Tysvær gikk fredag ut med samlet støtte til Fjord Motorpark. – Idretten på Haugalandet omfavnet ideen om Fjord Motorpark det øyeblikket den ble unnfanget og gleder seg til realisering av prosjektet, skriver de i en pressemelding.

DEL

KARMØY: – Et motorsportanlegg ved flyplassen på Karmøy er et fantastisk tilskudd til idretten som utøves i distriktet, og vil styrke Haugalandets betydning som arrangør av store og små idrettsarrangementer. Fjord Motorpark vil tilføre regionen fantastiske treningsfasiliteter og konkurransefasiliteter innen en rekke idretter, sier Lars Sigvart Hop, leder av Karmøy Idrettsråd.

Han mener Idretten på Haugalandet er en premissleverandør av folkehelse, gode opplevelser og store prestasjoner – i vann, på land, i luft, terreng, bord, brett, vei og på bane.

– Vi jobber konstant for trivsel, utvikling og utmerkelse. Vi er styrt av frivillighet, initiativ, politisk velvilje og støtte fra næringslivet og det offentlige, sier Hop.

Nå oppfordrer han og kollegene Kjetil Rein i Haugesund Idrettsråd og Oddvar Hompland i Tysvær Idrettsråd, politikerne i Karmøy til å følge opp vedtakene som allerede er gjort i saken.

– Fjord Motorpark er et regionalt og interkommunalt samarbeidsprosjekt. Idretten på Haugalandet oppfordrer politikerne i Karmøy kommune til å stille opp for ett av de viktigste og mest spennende idrettsanleggene i vårt distrikt noensinne. Idretten på Haugalandet gleder seg til Fjord Motorpark!, heter det i pressemeldingen fra de tre idrettsrådene.

Artikkeltags