Ingen nye svar

Seksjonsleder Torbjørn Nervik forteller at politet var på Hasseløy fredag formiddag for å dobbelsjekke et område, etter de hadde fått inn et tips.

Seksjonsleder Torbjørn Nervik forteller at politet var på Hasseløy fredag formiddag for å dobbelsjekke et område, etter de hadde fått inn et tips. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

I kveld er det akkurat én uke siden Mats Kristoffer Tysse Flygansvær (19) forsvant. Etterforskningen pågår fortsatt, uten at politiet får noen flere sikre svar.

DEL

HAUGESUND: Seksjonsleder Torbjørn Nervik d.y. i politiet forteller fredag ettermiddag at gjennomsøkningen på land og i vann med mannskap fra Røde Kors og Norsk Folkehjelp nå er avsluttet.

– Det er kun dykkermannskap fra brannvesenet som gjennomfører et siste søk helt nord i Smedasundet utenfor Hasseløy. I tillegg vil de undersøke i bukten ved Killingøy. De kommer til å gjøre seg ferdig i løpet av dagen, legger han til.

Politiet fortsetter videre med avhør av personer som kan ha kjennskap eller kunnskap til denne kvelden og natta hvor Mats forsvant, som er akkurat en uke siden i dag sier Nervik.

– Vi får fortløpende inn nye tips og teorier, men det er fortsatt ingenting av dette som gir oss noe hold i saken.

Artikkeltags