Sauda–Haugesund–Sauda

TRAVEL HELG: Lars Eirik Støle hadde en særdeles travel fredag. Først var det turnèåpning med Vamp på folkets Hus i Sauda før keyboardisten kjørte til Haugesund for releasekonsert med Ford Rekord på Byscenen.

TRAVEL HELG: Lars Eirik Støle hadde en særdeles travel fredag. Først var det turnèåpning med Vamp på folkets Hus i Sauda før keyboardisten kjørte til Haugesund for releasekonsert med Ford Rekord på Byscenen. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

RADIO102: Lars Eirik Støle hadde en særdeles travel fredag. Først var det turnèåpning med Vamp på folkets Hus i Sauda før keyboardisten kjørte til Haugesund for releasekonsert med Ford Rekord på Byscenen.

– På toppen måtte jeg kjøre tilbake til Sauda lørdag morgen for å fortsette med preproduksjonen for turnèen med Vamp, sier Støle som skryter av renoverte Folkets hus i Sauda og nye Byscenen i Haugesund.

HØR HELE INNSLAGET HER.

Konserten med Ford Rekord til inntekt for TV aksjonsen til Kirkens Bymisjon gikk for 15 200 kroner.

Mannen bak vinnerbudet vil være anonym, men Ole-Jørn Borum i Ford Rekord opplyser til Radio102 at konserten skal være en overraskelse i forbindelse med innflytting i nytt hus på Fastlands-Karmøy til våren.

LES OGSÅ: Mann betaler 15.200 kroner for å få dette bandet hjem i stua

Artikkeltags